середа, 18 березня 2020 р.

Для учнів 7 класів
Наступною темою нашого навчання є опорно-рухова система тварин.
Опануйте параграфи підручника 36 та 37.
Виконайте практичну роботу № 5 "Порівняння будови скелетів хребетних тварин" https://app.wizer.me/learn/8UMLQX.
Розв'яжіть тестові вправи до 25.03.20 до 16 год за кодом доступу 831114, відкривши посилання join.naurok.ua 


6 коментарів:

  1. Добрий день, Олена Олександрівна. Це Хмельницька Софія, 7-Є. Сьогодні проходила тест і були проблеми спочатеку зайти, а потів завершити. Декілька разів сайт зависав і не могла заувніити його. Змогла завершити тільки з пятої спроби.

    ВідповістиВидалити
  2. Соня, я так розумію, що мова йде про тестування на сайті "На урок". Мені ця проблема відома, вплинути на неї я ніяк не можу. Крім того, організатори ресурсу вибачаються ( великий наплив користувачів, у зв'язку із дистанційним навчанням). Залишається лише робити нові і нові спроби. Бажаю успіхів! І радію від того, що ти активно працюєш:))

    ВідповістиВидалити
  3. Добрий вечір. Олена Олександравна. Це Ткаченко Артем 7-Г. Я зробив 5 лаболаторну роботу. Хотів поцікавитися чи Ви її отримали.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Напевно, ти маєш на увазі практичну № 5. Так отримала. І лабораторне дослідження № 3 також. При чому у двох екземплярах, під двома ніками. Артем, ти змушуєш мене робити подвійну роботу.

      Видалити
  4. Добрий день. Це Марк Кравченко 7г, роботи на тему: опорно-рухова система і видільна система у мене були виконані і виставлені оцінки і коментарії, а тепер оцінок немає і написано, що час виконання закінчено. Чому так?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тому, що на виконання певної роботи відводиться певний час. Те, що ти виконав - буде зараховане. Воно збережено

      Видалити