вівторок, 31 березня 2020 р.

Для учнів 7 класів

Любі семикласники. Нагадую вам, що з 6 квітня канали Zik починає трансляцію уроків. За розкладом біологія у вівторок на 4 уроці (11.10) та четвер на 5. Не пропустіть

Таким чином, переходимо з вами до наступного режиму роботи: перегляд відеоуроків  є обов'язковим; після опанування теми  виконуємо запропоновані на блозі завдання (завдання будуть з'являтися  на протязі доби після виходу уроку на TV) та отримуємо оцінки. Завдання будуть у доступі на протязі тижня! Бажаю успіхів!


Завдання до 07.04.20.
1. Повторити  пар. 36, опанувати  37.
2. Виконати лабораторне дослідження № 3   https://app.wizer.me/learn/UEX1BZ
3. Розв'язати тест  на сайті "На урок" за темою "Способи руху тварин. Типи симетрії тварин. Покриви тіла". Тест відкритий до  08 квітня 9.00 години
Код доступу 230691,відкривши посилання join.naurok.ua

11 коментарів:

  1. Добрий вечір. Ви написали:авторство? Робив роботу Кравченко Марк 7г клас.

    ВідповістиВидалити
  2. Яку? Під яким ніком? Не забувайте підписувати роботи. Особливо, якщо використовуєте ніки, які не відповідають вашому прізвищу

    ВідповістиВидалити
  3. Є можливість з Вами звязатися мобільно, бо було виконано багато робіт, які вже були оцінені, а тепер написано час вийшов. Чи є можливість Вам зателефонувати?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо вони оцінені, то враховані і збережені. Роботи розміщуються на тиждень - після чого доступ до них припиняється.

      Видалити
  4. Добрий день Олена Олександрівна. Це мама Ткаченка Артема. Артем зробив дві роботи 3 та 5 тільки я не розумію чи ви їх отримали чи ні. Може він щось робить неправильно. Де роботу треба підписувати. Його нік artem1213. Мій номер телефону 0639380056, 0980135988.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ви маєте через добу зайти на свій акаунт на сайті і переглянути коментарі та оцінку. Якщо їх немає - робота не відправлена (я її не отримала). Що стосується п.р.5, то Артем виконував її під двома різними ніками. Одна виконана на 8, друга - 10.
      По другій роботі, думаю що мова йде про лабораторне дослідження № 3, робота надійшла, оцінена у 11 балів.
      Дивіться результати у своєму акаунті

      Видалити
  5. Автор Ткаченко Артем де Ви поставили 11 балів

    ВідповістиВидалити
  6. А 5 робота до Вас що не прийшла? Там оцінки не має

    ВідповістиВидалити
  7. Олена Олександрівна. Це Максим Чекалов , ви мені писали що роботу виконую не я , але я вчу параграфи , та дивлюсь онлайн уроки і роблю сам тести або практичні ,можете несумніватися.

    ВідповістиВидалити