субота, 28 березня 2020 р.

Для учнів 6 класів


Важливо!


Любі шостикласники. Нагадую вам, що з 6 квітня канали Zoom та News One починають трансляцію уроків. За розкладом біологія у понеділок та четвер на 4 уроці ( об 11.00). Не пропустіть

Розпочалися уроки з тем, які ми не  опановувалися на заняттях у школі, але   пройшли їх  дистанційно.  Тому у вас є нагода ще повернутися до матеріалу і звернути увагу на ті моменти, які залишилися незрозумілими. А в учнів, які ще з якихось причин не виконали завдання запропоновані на блозі, з'явилася можливість наздогнати. Тому відкриваю знову ( до 13.04.2020) доступ до теми  "Хвощі, Плауни. Папороті" . Посилання дивіться в попередніх постах. Бажаю успіху!




Починаємо наш наступний навчальний тиждень. Спробуємо зробити свою діяльність більш організованою. Вам треба буде  до 05.04.20  розв'зати завдання інтерактивного робочого аркуша за темою "Покритонасінні рослини"   https://app.wizer.me/learn/6WU3IL,
 пройти тестування  https://onlinetestpad.com/hpi2id2e5bm24
та виконати практичну роботу № 3  https://app.wizer.me/learn/GKJU6T

20 коментарів:

  1. Добрий день я виконав практичну роботу номер 3 і мені не зрозуміло чому у мене запитання номер 4 все неправильно?

    ВідповістиВидалити
  2. Відповіді
    1. Дивно чому мене зазначає як анонім.

      Видалити
    2. Я вже переглянув що не вірно було зроблено в завданні 4 практичної роботи #3. Просто при надсилання роботи все завдання було червоне, наче все не вірно зроблене.

      Видалити
    3. Ті завдання, які не перевіряються автоматично та потребують перевірки вчителем, при надсиланні так виглядають. Очікуй зворотнього зв'язку.

      Видалити
  3. Доброго дня.Я робила усі тести які були,але не отримувала оцінки

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Формулюйте, будь ласка, чітко своє питання. Про які саме тести йдеться? Для того, щоб відповісти на питання, мені доводиться купу інформації передивлятися і витратити багато часу.
      Щодо тестових завдань, то вони перевіряються сервером автоматично. В кінці роботи виставляється відсоток, який ми переводимо у бали. Соня, тест "Насінні рослини" виконано на 7

      Видалити
    2. Соня, твоя робота з л.д. № 12 не відправлена на перевірку. Зараз знов відкритий доступ до цього інтерактивного аркуша. В тебе є можливість повторити спробу.

      Видалити
    3. Проходити знову не треба. Достатньо лише відправити виконану роботу на перевірку. Сьогодні вже 10.04.20, а робота так і не відправлена

      Видалити
  4. Мельник Іван,6 В.
    Добрий ранок. Вчора здав тему по покритонасінним. Я Вам писав про це. Сьогодні бачу,що провірена,але висновків і оцінки немає і у питанні 3 "Значення відмінних ознак покритонасінних"
    відповіді знову неактивовані,червоного кольору. Хоч в кінці все зробив правильно. Дякую.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ваня, робота відправлена тобою на перевірку 05.04.20 об 20.27, а перевірена 06.04.20 об 11.15. Ще не пройшла навіть доба. Зазвичай роботи перевіряються за добу. Учнів багато, а я одна.

      Видалити
  5. У рядочку "подвійне запліднення" таблиці тобою описано сутність процесу, а не його значення. Всі інші відповіді зараховані, бо мають необхідну інформацію. У завданні на порівняння Однодольних та Дводольних невірно визначив особливості будови листків.

    ВідповістиВидалити
  6. Мельник Іван,6 В відправив практичну роботу № 3.

    ВідповістиВидалити
  7. Мельник Іван,6В
    Надіслав роботу "Хвощі.Плауни. Папороті."
    17.47 10.04.2020

    ВідповістиВидалити