вівторок, 7 квітня 2020 р.

Для учнів 9 класів

Шановні дев'ятикласники. Нагадую вам, що з 6 квітня канали Рада та UA Культура починають трансляцію уроків. За розкладом біологія у вівторок на 7 уроці (  об 12.05) та п'ятницю на 1 уроці. Не пропустіть!

Переходимо до наступного алгоритму навчання. Обов'язково переглядаємо відеоурок, закріплюємо  матеріал за допомогою відповідного параграфа підручника,  перевіряємо набуті знання, виконуючи завдання, розміщені на блозі вчителя. Завдання будуть з'являтися після уроку на протязі доби та залишатися доступними на протязі тижня.

Розпочинаємо нову тему "Еволюція органічного світу", за яку отримаємо тематичне оцінювання. Зверніть увагу на те, що ми з вами дещо відстали від матеріалу, який пропонують відеоуроки. Тому зараз швиденько наздоганяємо.
Нагадую, що для отримання оцінки за тему, треба мати не менш ніж 2 поточні оцінки за різні види діяльності.
Почнемо з опанування матеріалу першого та другого розділів параграфу 37, після чого перейдемо до перегляду відеофрагменту "Еволюція, Розвиток еволюційних поглядів" за посиланням   https://www.youtube.com/watch?v=iipLvI_hB0M. У робочих зошитах занотуємо основні тези.
Переходимо до ознайомлення з доказами еволюції. Це 3 та 4 розділи параграфу 37. Потім переглядаємо відеофрагмент "Докази еволюції" за посиланням
https://www.youtube.com/watch?v=BvfKTozbt6k.
Завершуємо урок, розв'язуючи завдання інтерактивного робочого аркуша   https://app.wizer.me/learn/BIGT5S . +   https://app.wizer.me/learn/G3AXAG
Звертаю вашу увагу на те, що скопійовані відповіді зараховуватися не будуть. Працюйте самостійно. Обробляйте інформацію, виділяйте головне, узагальнюйте.

Немає коментарів:

Дописати коментар